:: Legitimare sportivi la FR Kempo

FORMULAR ONLINE
(NU folositi diacritice !)
– completati si trimiteti acest formular on-line (atasati si poza sportivului in format JPG)
(pt. o trimitere corecta este necesar sa introduceti codul de la finalul formularului)
– dupa validarea de catre federatie, veti primi cererea in original prin e-mail, pentru a o completa cu toate semnaturile, stampilele si avizele precizate.

FORMULAR TIPARIT
– in cazul in care din diverse motive nu puteti completa formularul on-line, va rugam sa printati documentul si sa il completati de mana.
– formularul tiparit si completat va fi trimis sau depus in ORIGINAL la sediul federatiei (Bd. Marasesti 76, sect.4, Bucuresti) insotit de poza sportivului tip bust in kempo-gi, format JPG.

Atentie!
– solicitantul va depune odata cu formularul si poza sportivului in format electronic-JPG (tinuta obligatorie: kimono sau tricou Kempo).
– inserarea cu rea intentie a unor informatii, poze sau documente, neconforme cu realitatea va duce la respingerea cererii.

:: Lista de antrenori F.R.Kempo
( antrenori absolventi ai Centrului National de Formare si Perfectionare a Antrenorilor )
Se trimite de catre toate structurile afiliate F.R.Kempo si va contine : numele . CNP , adresa , telefon si email contact, clubul la care este legitimat, copie legitimatie de antrenor cu specialitatea KEMPO si poza de tip BUST, imbracat in kimono KEMPO. Lista se depune la Secretariatul FRK.

:: Lista de instructori F.R.Kempo
  Se trimite de catre toate structurile afiliate F.R.Kempo si va contine : numele . CNP , adresa , telefon si email contact, clubul la care este legitimat, copie legitimatie de instructor sportiv cu specialitatea KEMPO si poza de tip BUST, imbracat in kimono KEMPO. Lista se depune la Secretariatul FRK.

:: Atentie !
Trimiterea unei cereri de afiliere sau de legitimare nu inseamna obligatioriu si acceptarea acesteia de catre F.R.Kempo. Toate cererile trimise vor fi studiate de catre Secretariat care va decide acceptarea sau nu a acestora. Decizia Secretariatului va fi trimisa catre dstra prin email sau veti fi notificati telefonic / postal.

F.R.Kempo atrage atentia ca inserarea cu intentie de informatii neconforme cu realitatea sau de poze/acte care nu sunt originale/corecte duce la eliminarea imediata a structurii sau a sportivului din evidenta F.R.kempo, fara posibilitatea de a fi reprimit in cadrul federatiei.

Evidenta sportivi si afilieri cluburi
secretariat@frkempo.ro